Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termékajánló
Szavazás
Termék részletek


Velda Bacterial Filter Start- 20ml

Velda Bacterial Filter Start- 20ml

Érdeklődjön és rendelésre vásárolható a termék!

 

Bacterial Filter Start - biológiai szűrőkhöz 20ml

A Bacterial Filterstart segítségével fagyasztva szárított mikroorganizmus tenyészethez jutunk.
Ezeket a működő tószűrőhöz adva, 24 órán belül billiós nagyságrendű nitrifikáló baktérium képződik. Ugyan ezek mikroszkopikus méretűek, de nélkülözhetetlenek a tó életéhez. 
A nitrifikáló baktériumok fontos szerepet játszanak a szerves anyagok lebontásában és deminarizálásában, biztosítják a szerves hulladék tápanyaggá történő átalakítását. A

BACTERIAL FILTERSTART JELENTŐSÉGE

Amikor új filtert építünk be, vagy a már meglévő filtert látjuk el új töltőanyagokkal ,kb 6- 8 hétig fog tartani, amíg elegendő mikroorganizmus fejlődik.
Hogy gyorsan elérjük a biológiai működést, a Bacterial Filterstartot adjuk a filterszubsztrátumhoz. A pozitív hatás ily módon szinte azonnal érvényesül.
HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Egy tasak Bacterial Filterstart 20ml. –t tartalmaz, mely egy maximum 1000 liter kapacitású tó beindításához elegendő mennyiség.
Kisebb filterekhez csak 1/3 részt használjunk. Az esetleges túladagolás nem okozhat semmiféle problémát. Egyszerűen szórjuk a kívánt mennyiséget a filterszubsztrátum legfelső rétegébe.
Ez a csomag billiós nagyságrendű nitrifikáló baktériumot tartalmaz ( 5 különböző típust),melyek 24 órán belül aktívvá válnak a filterben.
Ezek a mikroorganizmusok nélkülözhetetlenek a biológiai szűréshez. 
Zárt csomagolásban korlátlan ideig eláll.

  • Cikkszám
    122605
Webáruház készítés