Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Termékajánló
Szavazás

Tó vízkezelő szerek.


Aqua Bactifit 20x2 gr.

Aqua Bactifit 20x2 gr.

Ubbink vízkezelés Aqua Bactifit Aqua Bactifit - baktériumflóra indító adalék A tóvíz feltöltéskor vagy utántöltéskor a csapvíz biológiailag "steril" tehát hiányzik belőle az a baktérium flóra, ami a biológiai egyensúly kialakulását biztosítaná. Ez a szer tartalmazza a hiányzó baktérium flórát, s ez által meggyorsítja a biológiai egyensúly beállását. Lehetőleg + 10 C fok felett, vízcserénél vagy nagyobb esőzések után tegyük a vízszűrőbe. Adagolás: 20db 2g-os zacskó, amely egyenként 250 liter vízhez ajánlott.

 
Aqua Clear 250ml (1064240)
Aqua Clear 250ml

Algairtó
ZÖLD TÓVÍZ ELLEN
(Zöld alga ellen)
Elpusztítja a meglévő zöldalgát, és megelőzi az új zöldalgák kialakulását a kerti tóban.
Jelentősen gátolja a zöld algák növekedését a kerti tóban.

5.000 l-hez

 
Aqua GH/KH - plus 500gr

Rendelésre.

Aqua GH/KH - plus 500 gr. Azonnali segítég a víz karbonát keménységének helyreállításában. 5000 l vízhez elegendő.

 
Aqua Start 250ml (1373007)
Aqua Start 250ml
Aqua Start klór megkötő adalék 250 ml

A csapvizek sokszor alkalmatlanok a kerti dísztavak feltöltésére a tartalmazott klór fertőtelnítőser és más - a tóvíz minősége szempontjából hasznos - baktériumokra ártalmas szerek miatt.

A természetes, ill. a tiszta egészséges víz között az a különbség, hogy a természetes víz gazdag baktériumflórát tartalmaz, de a "tiszta víz" a fertőtlenítő szerek miatt lényegesebben szegényebb baktériumokban.

A fertőtelnített víz számos anyagot tartalmaz, ami káros a kerti tó élővilágára.
A kedvezőtlen életfeltételek legyengítik a halak, növények immunrendszerét, ennek következtében gyakrabban betegszenek meg, vagy csak lassan fejlődnek.

Az Aqua Start stabilizálja a tóvíz pH értékét és semlegesíti a dísztó élővilágára ártalmas anyagokat, amelyek előfordulnak az ivóvízben, ugyanakkor megköti a nehézfémeket. A szer alkalmazásával képződő értékes kollidok elősegítik a halaknál védőrétegként szolgáló nyálkahártya képződését.
Az új tavak feltöltése, vagy vízcsere esetén alkalmazzuk az Aqua Start folyadékot. A víz alapos átforgatásával, 2 - 3 óra után már biztonsággal
telepíthetjük be díszhalainkat.
Adagolás: 25 ml 500 l vízhez.
 

Sorrend:

Webáruház készítés